WIJ LEVEN in De Toren van Bemmel

De gedichtenbundel van Noud Bles Wij leven werd gepresenteerd met de symbolische overhandiging van het eerste exemplaar aan zijn muze vanaf het eerste begin: Mieke Bles. Daarna las Noud uit het kersverse boek de gedichten: Wij leven, Noodlot, Oud zeer en de opdrachttekst: ’Vertel mij, Muze, over het leven in gedichten, geschreven in jouw nabijheid, soms veraf, maar altijd met de klank van jouw inspiratie in mijn oor. Begin, waar jij verkiest.   

 

Wim Huijser, die de avond leidde, introduceert hier Noud Bles. In de boekhandel De Toren van Bemmel kwam men voor de vele bezoekers bijna stoelen te kort.  

WIJ LEVEN in de Gelderlander

De Gelderlander van 14 april 2023 besteedde een hele pagina aan de verschijning van Wij leven. Robert van der Velden verzorgde de tekst van het interview, Erik van 't Hullenaar maakte de bijpassende foto's. Een uitstekende titel: 'Met elkaar kunnen we meer bereiken dan als individuen.' En het treffende citaat: 'Als jongeman van nog geen twintig*) werd ik tot over mijn oren verliefd op Mieke. Als een blikseminslag.'  

*) Om heel precies te zijn: ik was zestien, bijna zeventien... 

Maak jouw eigen website met JouwWeb